Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

European Juggling Convention 2013

European Juggling Convention 2013

Conventia Europeana a Jonglerilor va fi gazduita in 2013 de Orasul Roz, Toulouse, din sudul Frantei....

Conventia Europeana a Jonglerilor va fi gazduita in 2013 de Orasul Roz, Toulouse, din sudul Frantei.

In perioada 27 iulie si 3 august orasul imbraca straie de sarbatoare, roz, si pregateste un programul de ateliere diversificat, bazat pe jonglerii individuale, tip spectacol, dar mai ales pe jonglerii in echipe, prilej soldat de obicei cu multe prietenii, la nivel international.

 

EJC 2013 se anunta de pe acum un festival plin de culoare si voie buna. S-au inclus programe tip safari, jonglerii prin pictura, un spatiu amenajat ce va fi polul de interes al fiecarei seri pentru jonglerii cu foc, un campionat pentru amatorii de monociclu si nu in ultimul rand, un program special pentru cei ce prefera Kendama.

 

Daca ti-am captat atentie hranesti imaginatia cu videoclipul de mai jos! Vino cu noi la EJC 2013 sa reprezentam Romania!

 

 

 

Etichete legate de conținut: Continut test 1