Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

European Juggling Convention 2010

European Juggling Convention  2010

Sunteţi invitaţi, cu drag, la ediţia cu numărul 33 a Convenţiei Europene a Jonglerilor (European Juggling Convention EJC) in Joensuu, Finlanda...

Sunteţi invitaţi, la ediţia cu numărul 33 a Convenţiei Europene a Jonglerilor (European Juggling Convention- EJC) in Joensuu, Finlanda, care se va desfăşura din data de 24 iulie pînă la 1 august 2010.

Timp de nouă zile veţi cunoaşte jongleri pasionaţi, acrobaţi şi reprezentanţi ai mişcărilor artistice, veniţi din toată lumea. Locul principal de întâlnire îl va reprezenta Arena Joensuu, cea mai mare clădire realizată din lemn de pe teritoriul Finlandei, constituind un loc ideal pentru întâlnirea noastră. Veţi avea posibilitatea să jonglaţi 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, sa va reintâlniţi cu prieteni sau să cunoaşţi alţi jongleri, şi să vă şimţiţi bine. Bineînteles, mai sunt multe evenimente incluse in program!

Cele mai proaspete informaţii şi linkuri utile, pot fi găsite pe website EJC2010: EJC

Cei interesati de procupararea biletelor sunt rugati sa ne contacteze pe adresa: contact@juggler.ro sau pe YM: goajuggler.

Articol despre EJC, editia din 2009, Spania, il gasesti pe: blogul nostru: Juggling Culture

Etichete legate de conținut: Continut test 1