Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Flowerstick Drawing Contest

Flowerstick Drawing Contest

In 2013, am jonglat prin comunitate si am dat, rand pe rand, iubitorilor de jonglerie partea lor de tezaur. Acum, a venit si randul FLOWERSTICK-ului!

In 2013, am jonglat prin comunitate si am dat, rand pe rand, iubitorilor de jonglerie partea lor de tezaur.
Acum, a venit si randul  FLOWERSTICK-ului! Pentru ca in Romania, primele instrumente ce s-au invartit au fost flowerstick-urile si poiurile, tributul nostru isi are menirea tocmai de a intari originile fenomenului, lansat in urma cu mai bine de 5 ani.
Ce este flowerstickul? Faceti cunostinta citind ultimul articol de pe blog: Jonglez cu...FlowerStick!

Juggler.ro te provoaca la un concurs grafic!

FlowerStick Drawing Contest desfasurat in perioada 1 mai - 8 iunie presupune un exercitiu de imaginatie pentru cei ce indragesc acest instrument. Vrem desene de mana, sub orice forma: caricaturale, pictate, in grafit sau imagini digitale sau fotografii ale unor graffti-uri (care sa includa si semnatura autorului); toate pot fi tratate abstract sau realist, sub forma unor parodii sau luate foarte in serios.

Pentru ca esti creativ si ai multa imaginatie stiu ca deja ti-am pus rotile in miscare. Acum e moment sa apropiem arta jonglatului de sfera celorlalte arte, intr-o singura opera, iar tu esti creatorul!

Premiul? Un flowerstick personalizat, marca Juggler.ro sau un voucher in valoare de 70 ron, valabil in webshopul Juggler.ro.

Cum particip? Trimite-ne plansa sau fotografia ta, scanata, la o rezolutie cat mai buna, pana pe data de 8 iunie pe adresa de email contact@juggler.ro. Noi o vom posta  pe pagina noastra de Facebook, iar cel care strange cele mai multe "Like"-uri e castigatorul nostru. Acesta va fi anuntat pe data de 9 iunie.

Joaca-te in culori sau nu, jongleaza cu idei, da-ti frau liber imaginatiei!

Etichete legate de conținut: Continut test 1