Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Freestyle firejuggling - just for fun! X-mas edition - Sf Gheorghe

Freestyle firejuggling - just for fun! X-mas edition - Sf Gheorghe

Ultimul fireshow din acest an va avea loc in data de 25 decembrie,orele 22.00,in curtea Casei de Cultura din Sfantu Gheorghe. Nici acum si nici de aceasta data nu vor lipsi jucariile,focul si buna dispozitie.

  Ultimul nostru fireshow din acest an va avea loc in data de 25 decembrie,orele 22.00,in curtea Casei de Cultura din Sfantu Gheorghe. Nici acum si nici de aceasta data nu vor lipsi jucariile,focul si buna dispozitie. Vom continua, inspre seara, cu o petrecere sustinuta in scopuri caritabile. Detalii:

 

http://www.goatrance.de/goabase/party/details/50155

   Facand bilantul anul 2009 , ne amintim cu drag de momentele cand am vizitat scoli din tara in incercarea noastra de a promova jonglatul ca alternativa pentru orele de educatie fizica.Am participat la multe evenimente unde am organizat workshop-uri de jonglat pentru oricine era dispus sa invete,am aprins jucariile impreuna cei mai curajosi si nu in ultimul rand, am fost alaturi de trupa Raja la toate spectacolele din tara. In anul 2010, ne propunem sa continuam cu mai mult spor tot ce am inceput in 2009. Ne-am hotarat sa pornim,din primavara,cu Caravana Juggler, sa vizitam cat mai multe orase, sa participam la cat mai multe evenimente , sa evoluam cu proiectul“Juggling-alternativa pentru ora de sport” . Vom fim in continuare alaturi de trupa Raja si vom incerca sa onoram cu aceeasi promtitudine comenziile primite. Apreciem sprijinul tuturor celor care ne-au fost alaturi, le multumim si vizitatorilor acestui site. Va dorim sarbatori fericite si sa jonglam si in 2010 cu vise, foc, amintiri sau jucarii, tot impreuna !

Etichete legate de conținut: Continut test 1