Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Gradina cu Artisti 2012 - Bucuresti

Gradina cu Artisti 2012 - Bucuresti

Ne-am facut bagajul si-am pornit la drum!

Vara nici nu si-a deschis inca ochii complet, iar Juggler.ro si-a facut deja bagajul si a pornit-o prin tara! 

 

 

Intre 1-3 Iunie ne vom refugia de galagia si aglomeratia orasului in Parcul Gradina Icoanei din Bucuresti, unde un grup de oameni inspirati au dat viata unui eveniment cu adevarat colorat unde se vor intalni artisti, comedianti, actori, muzicieni, tot soiul de performeri, unde veselia, originalitatea si jocul se vor impleti in a forma o atmosfera de sarbatoare! Si intr-adevar vom sarbatori: vom celebra sufletul de copil cu ocazia Zilei Copilului! Cum? Cum altfel daca nu prin joaca si zambete? Vom colora cerul cu jonglerii, iar daca vei dori sa duci acasa vreo jucarie, vei putea deoarece Juggler.ro isi va scoate jongleriile la vanzare!

 

 
Hai sa dam in mintea copiilor impreuna! Pentru mai multe detalii, acceseaza pagina de Facebook a evenimentului, care va fi updatata in cazul in care apar noutati: https://www.facebook.com/events/137555709713025/.
Etichete legate de conținut: Continut test 1