Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Incubator107 intra in Cuptor

Incubator107 intra in Cuptor

In luna lui Cuptor, coacem cele mai ispititoare ateliere de jonglerie si spectacole cu foc....

Juggler.ro iti prezinta echipa Incubator|07, ce promite sa suceasca mintile bucurestenilor prin cele mai relaxante, provocatoare si imaginative ateliere, care vor lua curand locul programului anost al Timpului Liber.

 

IncubatorI07 este un proiect-experiment al Asociatiei Macaz Cultural, din Bucuresti, cu o perioada de incubatie de cinci luni. Luna de luna se testeaza concepte printr-o serie de ateliere ce pun laolalta oameni cu tot felul de pasiuni, oameni-stele ce share-uiesc experienta profesiunii lor si...pe tine.

Este locul in care oricine poate invata pe oricine orice. Ce mai !? Pe scurt, sunt "deschizatorii de MAI vreau".

 

In randul multitudinii de experiente pe care IncubatorI07 ne-o propune se afla si jongleria, careia ii este dedicata atelierul din ziua de joi (incepand cu orele 18.00) a fiecarei saptamani. TRICTRUC107, e gasca nebuna, care pune totul la cale, iar Juggler.ro iti spune ca e o neaparat nevoie sa ii cunosti. Crede-ne pe cuvant!

 

Daca deja ai inceput sa notezi in calendar, stai aici si citeste mai departe. Juggler.ro te invita sa-i cunosti mai bine, la incendiarul eveniment ce deschide luna lui Cuptor.

Pe data de 2 iulie, IncubatorI07 te invita la SHOT-uri ale noilor ateliere (din luna iulie), asezonate cu jonglerie cat cuprinde si mai: gradinarit, SEO, dansuri irlandezi, karaoke si...multe alte surprize.

 

Daca inca nu poti sa dai o fuga pana pe strada Traian 107, din Bucuresti (la doi pas de Hala Traian, chiar peste drum de biserica), ramai pe net si afla mai multe de pe noul lor site: www.incubator107.com

Etichete legate de conținut: Continut test 1