Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Jongleria @ tot mai multe scoli

Marti, 11 ianuarie, Juggler.ro a reluat proiectul Juggling-alternativa pentru orele de sport, impreuna cu clasa a VI-a A, din cadrul Liceului Catolic "Szent Laszlo", din Oradea.

Vesti bune anul nou are! :)

Marti, 11 ianuarie, Juggler.ro a reluat proiectul Juggling-alternativa pentru orele de sport, impreuna cu clasa a VI-a A, din cadrul Liceului Catolic "Szent Laszlo", din Oradea.

Artur, Balazs si Stefi au inlocuit, timp de o ora, tipicele exercitii din antrenamentele scolare cu joaca cu poiuri, flowerstick, diabolo si alte si alte articole de jonglat.

Elevii s-au simtit foarte bine, si-au incarcat bateriile pentru orele de studiu ce au urmat. Pentru ca jongleria s-a devina intreadevar o alternativa accesibila pentru orele urmatoare de sport, Juggler.ro a dotat scoala cu un kit cu articole de jonglat si pe fiecare elev cu o insigna Juggler.ro

La capitolul acesta nici Clujul nu sta mai putin bine...

Oana, Rux, Cami si Vera, stundente la Facultatea de Arhitectura, si-au luat desaga cu juggling staff in spinare si i-au vizitat pe copii de la Gradinita Tandarica, din Cluj. Am creat pentru scurt timp un mediu plin de culoare si zambete si ne-am imbogatit fiecare cu multi,multi prieteni prichindei. :) Ne-am demonstrat ca  studiile sau preferintele personale conteaza mai putin la acest tip de activitati...pe bune.:)

E important sa ai initiativa, sa vrei sa o faci din suflet, sa-ti rezervi putin timp, iar restul vine de la sine.

Iti place sa jonglezi  ? Daca da, poti sa faci si tu asta. Daca esti din Cluj, hai cu noi la joaca, contacteaza-ne pe adresa oana.iulia89@yahoo.com, iar daca esti din alt oras formeaza-ti gasca ta si du-te pe la scoli, gradinite, spectacole stradale, etc. Contacteaza-i pe cei din echipa Juggler.ro [ contact@juggler.ro] si ei iti vor spune ce si cum sa faci.

In viitorul apropiat, Juggling-alternativa pentru ora de sport i-a  amploare. Echipa Juggler.ro viziteaza scoli pe 12, respectiv 17 ianuarie. Ramai cu ochii pe ei pentru alte perspective si viziteaza albumele acestor activitati, pe Facebook, printr-un click aici: https://www.facebook.com/pages/JugglerRo/147476108622531?v=photos.

Etichete legate de conținut: Blog