Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Juggler.ro si Trupa Raja la casa de copii 'Prison Fellowship'

Juggler.ro si Trupa Raja la casa de copii 'Prison Fellowship'

In data de  3 decembrie casa de copii "Prison Fellowship" din Cluj Napoca ne-au invitat la ei , ca sa le aratam la cei mici ce inseamna arta jonglatului

    Pe data de  3 decembrie casa de copii Prison Fellowship din Cluj Napoca ne-au invitat la ei , ca sa le aratam celor mici ce inseamna arta jonglatului. Ca de obicei venim cu sacul plin de jucarii astfel toti copii pot incerca poiuri, flowerstick, diabolo, yoyo, astrojax, magic wand si altele. Incheiem ziua cu un fireshow si impartit cadouri cu ocazia zilei de Sf Nicolae.

  Asteptam ajutorul vostru pentru a le oferi copiilor cat mai multe cadouri. Este binevenita orice jucarie, carte, haine, donatii, tot ce credeti ca ar putea starni un zambet pe buzele celor mici  .

  Info: 0722626179

Etichete legate de conținut: Continut test 1