Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Juggling Christmas in Bucuresti - cu Raja si Juggler.ro

Juggling Christmas in Bucuresti - cu Raja si Juggler.ro

 In perioada sarbatorilor de iarna, in Parcul Kiseleff din Bucuresti va  avea loc Targul de Cadouri "Capitala Bucuriei" . Noi vom fi prezenti cu magazinul de jonglerii deja obisnuit de la evenimentele din vara...

   In perioada sarbatorilor de iarna, in Parcul Kiseleff din Bucuresti va  avea loc Targul de Cadouri "Capitala Bucuriei" . Noi vom fi prezenti cu magazinul de jonglerii deja obisnuit de la evenimentele din vara - sustinut  de spectacole cu foc ale trupei Raja. Ne gasiti la casuta numarul 75 iar programul nostru in cadrul targului se desfasoara astfel:

   - 5 si 6 decembrie de la ora 11.00 magazin&workshopuri de jonglat, de dimineata pana seara, iar la sfarsitul zilei  fireshow by Raja.

   - 12 si 13 decembrie dupa orele 16.00 workshopuri de jonglerii si de la orele 19.00 incingem spiritele  cu Raja.

   Intr-o lume in care valorile false sunt promovate in masa, un diabolo, un set de flowerstick, un yoyo, o pereche de poiuri  sau un spectaculos fireshow  este un cadou care face fericit orice copil sau adult putin mai "open minded". La casuta cu numarul 75 va asteptam deci cu o varietate mare de produse, preturi friendly, cadouri surpriza, jucarii care pot fi incercate de oricine, si in primul rand voie buna !

   So let's juggle together in Christmas-time !

   Info: 0722626179

   Mai multe despre "Capitala Bucuriei" : www.capitalabucuriei.ro

Etichete legate de conținut: Continut test 1