Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Juggling Gathering in Oradea

Juggling Gathering in Oradea

Come and enjoy the juggling experience , miercuri, 6 mai 2010, in Parcul Muzeului din Oradea....

Acum ca primavara s-a instalat, ne tinem de cuvant si ne punem pe jonglat.

Hai si tu , miercuri, 6 mai 2010, in Parcul Muzeului din Oradea. Vom savura joaca cu flowerstick-urile, poi-urile, yoyo-urile, diabolo-urile, mingile de jonglat si alte si alte instrumente. Nu iti face griji daca nu sti ce sa alegi, iti dam noi o mana de ajutor si o jucarie de proba. Pana la final te va alege ea pe tine si te va lasa sa ii inveti trick-urile de baza. Mai departe nu ramane decat sa ni te alaturi in fiecare saptamana, sa exersezi si sa te bucuri de aceasta arta impreuna cu alti jongleri.

Daca ti-am starnit interesul esti binevenit la workshop-ul de la orele 17.00 si dupa multa, multa truda, iti propunem sa faci o pauza si sa prinzi cateva din efectele speciale ale jonglerilor din echipa Juggler.ro, care vor realiza un spectacol de jonglerii cu foc, de la orele 20.00.

After-gathering in Hole Pub (de pe Str. Roman Ciorogariu intersectie cu Str.Republicii) :-)

Come and enjoy the juggling experience !

N.B: Sustinerea acestui gathering a fost propunerea echipei Juggler.ro, dar realizarea lui - data, ora si implicit programul - poate suferi modificari, pe care ni le asumam. Din acest motiv, noi te rugam sa consulti site-ul, rubrica acestui eveniment, inaintea fiecarei intalniri.

PS: Intalnirea din data de 29 aprilie 2010 e anulata. Multumim pentru intelegere!
Etichete legate de conținut: Continut test 1