Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Fan Courier pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
Coltul copiilor Cauti jucarii pentru copiii sub 10 ani? Le gasesti aici!
Vezi mai multe detalii

Juggling Gathering in Oradea

Juggling Gathering in Oradea

Come and enjoy the juggling experience , miercuri, 6 mai 2010, in Parcul Muzeului din Oradea....

Acum ca primavara s-a instalat, ne tinem de cuvant si ne punem pe jonglat.

Hai si tu , miercuri, 6 mai 2010, in Parcul Muzeului din Oradea. Vom savura joaca cu flowerstick-urile, poi-urile, yoyo-urile, diabolo-urile, mingile de jonglat si alte si alte instrumente. Nu iti face griji daca nu sti ce sa alegi, iti dam noi o mana de ajutor si o jucarie de proba. Pana la final te va alege ea pe tine si te va lasa sa ii inveti trick-urile de baza. Mai departe nu ramane decat sa ni te alaturi in fiecare saptamana, sa exersezi si sa te bucuri de aceasta arta impreuna cu alti jongleri.

Daca ti-am starnit interesul esti binevenit la workshop-ul de la orele 17.00 si dupa multa, multa truda, iti propunem sa faci o pauza si sa prinzi cateva din efectele speciale ale jonglerilor din echipa Juggler.ro, care vor realiza un spectacol de jonglerii cu foc, de la orele 20.00.

After-gathering in Hole Pub (de pe Str. Roman Ciorogariu intersectie cu Str.Republicii) :-)

Come and enjoy the juggling experience !

N.B: Sustinerea acestui gathering a fost propunerea echipei Juggler.ro, dar realizarea lui - data, ora si implicit programul - poate suferi modificari, pe care ni le asumam. Din acest motiv, noi te rugam sa consulti site-ul, rubrica acestui eveniment, inaintea fiecarei intalniri.

PS: Intalnirea din data de 29 aprilie 2010 e anulata. Multumim pentru intelegere!
Etichete legate de conținut: Continut test 1