Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Juggling Gathering in Oradea- edition 5

Juggling Gathering in Oradea- edition 5

Miercuri, 2 iunie 2010, ne vedem la cea de-a patra intalnire a jonglerilor oradeni, in aceeasi locatie, Parcul Muzeului...

"Joaca trebuie sa ramana in viata ta. Munca trebuie sa fie doar un mijloc de a te juca..."

 

...asa ca nu mai sta pe ganduri, vino sa confirmam intrutotul zicala de mai sus, chiar daca in ultimele doua saptamani, natura nu a fost de partea noastra si a tinut-o intr-o ploaie continua, de data aceasta ne luam revansa chiar daca o facem indoor, in pub. Miercuri, 2 iunie 2010, ne vedem la cea de-a patra intalnire a jonglerilor oradeni, in aceeasi locatie, Parcul Muzeului.

Juggler.ro te asteapta sa te in-carce cu buna dispozitie, energia pozitiva si pofta de viata... si sa nu te superi pe noi, daca des-carcam peste tine, desaga plina cu jucarii.

:)

Programul gatheringului ramane acelasi:

De la orele 18.00 se initiaza workshopul

La orele 20.00 incendiem atmosfera cu spectacol de firejuggling.

si daca tot ne simtit bine, continuam cu voie buna la un party in deja celebrul, Hole Street.(unde se va desfasura intregul gathering in cazul in care ne vom confrunta din nou, cu precipitatii abundente)

Hai la joaca!

Etichete legate de conținut: Continut test 1