Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Fan Courier pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
Coltul copiilor Cauti jucarii pentru copiii sub 10 ani? Le gasesti aici!
Vezi mai multe detalii

Juggling Gathering Oradea - Final Edition

Juggling Gathering Oradea - Final Edition

Vino sa ne mai bucuram pentru ultima data in acest sezon, de aceasta arta a bucuriei si a jocului, impreuna, MIERCURI, 16.06....

      Draga Jongler oradean,

      Ne-a parut bine sa te cunoastem si am savurat fiecare moment petrecut impreuna cu tine, la maxim ( MAXIM- am spus). Fiecare reusita a ta pentru noi a fost o realizare, fiecare zambet sau exclamatie de uimire pentru noi a fost o satisfactie.

     Primii pasi i-am facut impreuna, dar acuma, ca a sosit vara, te lasam sa pui in aplicare toate trick-uri si manevrele ce le-ai deprins in toate editiile noastre.

     Nu ti-a fost usor, dar efortul depus impreuna cu tine a meritat caci s-a materializat intr-un succes.

     Vino sa ne mai bucuram pentru ultima data in acest sezon, de aceasta arta a bucuriei si a jocului, impreuna, miercuri, 16 apriliei 2010 orele 18.00 dupa cum te-am obisnuit, in Parcul Muzeului, Oradea, sau daca ploua, in Hole Pub.

     Ti-am pregatit multe surprize. Conservati efortul si imaginatia caci de data aceasta spectacolul il facem impreuna cu tine !

     Hai la joaca!

      Cu drag,

    Juggler.ro

P.S: ne revedem in septembrie !

Etichete legate de conținut: Continut test 1