Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Juggling Gathering Oradea - Final Edition

Juggling Gathering Oradea - Final Edition

Vino sa ne mai bucuram pentru ultima data in acest sezon, de aceasta arta a bucuriei si a jocului, impreuna, MIERCURI, 16.06....

      Draga Jongler oradean,

      Ne-a parut bine sa te cunoastem si am savurat fiecare moment petrecut impreuna cu tine, la maxim ( MAXIM- am spus). Fiecare reusita a ta pentru noi a fost o realizare, fiecare zambet sau exclamatie de uimire pentru noi a fost o satisfactie.

     Primii pasi i-am facut impreuna, dar acuma, ca a sosit vara, te lasam sa pui in aplicare toate trick-uri si manevrele ce le-ai deprins in toate editiile noastre.

     Nu ti-a fost usor, dar efortul depus impreuna cu tine a meritat caci s-a materializat intr-un succes.

     Vino sa ne mai bucuram pentru ultima data in acest sezon, de aceasta arta a bucuriei si a jocului, impreuna, miercuri, 16 apriliei 2010 orele 18.00 dupa cum te-am obisnuit, in Parcul Muzeului, Oradea, sau daca ploua, in Hole Pub.

     Ti-am pregatit multe surprize. Conservati efortul si imaginatia caci de data aceasta spectacolul il facem impreuna cu tine !

     Hai la joaca!

      Cu drag,

    Juggler.ro

P.S: ne revedem in septembrie !

Etichete legate de conținut: Continut test 1