Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Juggling in Samsara

Juggling in Samsara

Impreuna cu cei de la Firearts, Juggler.ro va sustine un spectacol in Cluj Napoca, intr-un loc cu totul special, experimantam Samsara...

Pentru că iarna aceasta mai are un cuvânt de spus, nu batem pasul pe loc, dar rămânem indoor si nu singuri. Juggler.ro va sustine un spectacol in Cluj Napoca, împreuna cu cei de la Firearts într-un loc cu totul special.

Te invităm, sâmbătă, 20 martie 2010, în ceainăria Samsara, de pe str. Emil Racovita, nr.27, un spatiu unic prin decor, ambient si locatie. Încă din momentul în care păşeşti înăuntru, intri într-o lume feerica, intima, te învaluie ritmurile psy, electronice şi aromele îmbietoare ale celor mai delicioase ceaiuri din oraş. Alegi să te aşezi căci eşti hipnotizat, dar ai grija unde, căci fiecare încăpere este decorată într-un mod unic, într-o temă cu o puternică influenţă orientală. Nu vei apuca să te instalezi prea bine, căci te vei trezi jucându-te cu noi, în cadrul unui ,workshop, de la orele 17.00, şi asta nu e tot, vei asista, de la orele 20.00, la un fireshow propus de trupa Firearts. Vei simţi pe deplin microbul jonglatului şi dacă vrei să păstrezi putin din el, magazinul Juggler.ro va fi nelipsit de la eveniment, cu desaga plină de felurite jucării.

Ai să ne dai dreptate, Samsara înseamnă, pentru budişti si hinduşi: naştere, moarte si renaştere, iar pentru noi, Samsara Tea House este spaţiu în care se naşte curiozitatea, moare plictiseala si renaşte în fiecare dintre noi gustul pentru un suflu nou, arta jonglatului. Come and enjoy !

Etichete legate de conținut: Continut test 1