Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Juggling in scolile din Brasov

Juggling in scolile din Brasov

Proiectul "Juggling -alternativa pentru orele de sport"  a mai intampinat un succes. Saptamana trecuta am vizitat Scoala Generala 14 din judetul Brasov,la cateva zile dupa ultimul gathering din Bucuresti.

Proiectul "Juggling - alternativa pentru orele de sport"  a mai intampinat un succes. Saptamana trecuta am vizitat Scoala Generala 14 din orasul Brasov,la cateva zile dupa ultimul gathering din Bucuresti. Am fost intampinati de  alti elevi,alti dascali ,care deja aflasera de noi.  Pe parcursul celor 6 ore ne-am jucat cu copii,de la cei mai mici la cei mai mari,dar cu totii si-au manifestat un interes aparte pentru jucariile noastre. Unii dintre ei preferand sa renunte la pauzele dintre ore pentru placerile jocului. Tinand cont de entuziasmul tuturor copiilor pe care i-am intalnit prin intermediul acestui proiect ne gandim sa-l extindem in cat mai multe orase. 

Dorim sa multumim cadrelor didactice si conducerii scolii  pentru ospitalitate si promitem ca le vom onora din nou invitatia in luna decembrie.

Etichete legate de conținut: Continut test 1