Produse Meniu
0

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Fan Courier pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
Coltul copiilor Cauti jucarii pentru copiii sub 10 ani? Le gasesti aici!
Vezi mai multe detalii

Juggling in scolile din Oradea

Juggling in scolile din Oradea

Cum am promis , ne-am intors la scoala Szent Laszlo , din Oradea pentru ai initia si pe copii din alte clase in tainele jongleriei.In aceeasi zi am fost si la o ora de sport la liceul Ady Endre ...

Asa cum am promis, ne-am intors la scoala Szent Laszlo din Oradea pentru a-i initia si pe copiii din alte clase in tainele jongleriei. In aceeasi zi am fost si la o ora de sport la liceul Ady Endre (tot din Oradea). La ambele scoli am fost primiti cu mult entuziasm si curiozitate copilareasca. Interesul manifestat ne-a surprins intr-un mod placut si am avut ocazia sa remarcam cativa elevi deosebit de talentati. De asemenea, o surpriza placuta a fost  si modul in care am fost abordati de cadrele didactice. Toate acestea ne-au dat incredere si avant in planul de a ne gasi un loc unde sa ne adunam in mod regulat cu toti cei interesati de arta jonglatului - initiati si neinitiati. In aceasta privinta este binevenita orice sugestie, idee.

Nici de aceasta data nu am putut incheia ora fara promisiunea de a reveni macar o data... Asadar, proiectul "Juggling -alternativa pentru ora de sport" continua.

Etichete legate de conținut: Continut test 1