Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Juggling in scolile din Oradea

Juggling in scolile din Oradea

Cum am promis , ne-am intors la scoala Szent Laszlo , din Oradea pentru ai initia si pe copii din alte clase in tainele jongleriei.In aceeasi zi am fost si la o ora de sport la liceul Ady Endre ...

Asa cum am promis, ne-am intors la scoala Szent Laszlo din Oradea pentru a-i initia si pe copiii din alte clase in tainele jongleriei. In aceeasi zi am fost si la o ora de sport la liceul Ady Endre (tot din Oradea). La ambele scoli am fost primiti cu mult entuziasm si curiozitate copilareasca. Interesul manifestat ne-a surprins intr-un mod placut si am avut ocazia sa remarcam cativa elevi deosebit de talentati. De asemenea, o surpriza placuta a fost  si modul in care am fost abordati de cadrele didactice. Toate acestea ne-au dat incredere si avant in planul de a ne gasi un loc unde sa ne adunam in mod regulat cu toti cei interesati de arta jonglatului - initiati si neinitiati. In aceasta privinta este binevenita orice sugestie, idee.

Nici de aceasta data nu am putut incheia ora fara promisiunea de a reveni macar o data... Asadar, proiectul "Juggling -alternativa pentru ora de sport" continua.

Etichete legate de conținut: Continut test 1