Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Pill - o altfel de kendama

13.02.2017 00:00:00

 

Pill este un fel de produs 2 in 1 pentru ca reprezinta toy-ul pe care trebuie sa il ai in colectia ta si pentru ca este pilula distractiei si a preciziei in executia de trick-uri.

Ce este un Pill?

Produsul consta in doua componente interconectate perfect. Una dintre componente, cea feminina este legata la un fir, exact ca si tama (mingea) iar cealalta parte, cea masculina, este prevazuta cu un dispozitiv  la care se conecteaza firul.


Spre deosebire de kendama, in cazul caruia firul trece prin sarado (locul de incrucisare a celor doua cupe cu manerul) si ken (manerul), in cazul Pill nodul este supus unei tensiuni mult mai mari. Tocmai din acest motiv este indicat a se acorda o atentie sporita acestui element. Poti sa iti iei chiar o masura suplimentara de precautie si sa intaresti  nodul cu ajutorul unui lipici.

 

Ce poti face cu un Pill?

Pill poate executa aproximativ toate miscarile pe care le face si o kendama si are in plus avantajul balansului care te provoaca sa incerci trick-uri noi chiar daca acestea se pot dovedi destul de dificile la finalizare. La unele trick-uri, ana (gaura) poate ajuta la stabilizarea executiei, dar in alte cazuri nu ajuta deloc. De exemplu, balansarea componentei feminine pe partea componentei masculine se face doar din balans, ceea ce este foarte dificil.


Iti trebuie, asadar, ceva timp si rabdare pana sa descoperi tipurile de balans si modalitatile de combinare, dar merita tot efortul cand reusesti, de exemplu, primul tau spacewalk cu Pill. Greutatea dintre cele doua parti este diferita, din motive evidente, iar acest aspect genereaza, de asemenea, usoare dificultati ce tin pur si simplu de obisnuinta. Dupa executia unui handroll si swirl chiar nu mai ai nici o problema.

Un alt aspect de luat in calcul este faptul ca priza este extrem de asemanatoare atat pentru partea feminina, cat si pentru cea masculina, ceea ce nu reprezinta deloc un aspect negativ. Te vei simti impulsionat sa descoperi trick-uri noi prin schimbarea prizelor de la o componenta la alta, ceea ce nu poti face cu o kendama.

 

Pe scurt, Pill Kendama este un « toy » in adevaratul sens al cuvantului cu trick-uri proprii si caracteristici distincte. Posibilitatile sunt nelimitate, dar aici intervine creativitatea ta care poate spune stop dupa un spacewalk, hanging tricks, spike grip sau dupa multe alte trick-uri.

 

 

Etichete legate de conținut: Blog