Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Fan Courier pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
Coltul copiilor Cauti jucarii pentru copiii sub 10 ani? Le gasesti aici!
Vezi mai multe detalii

Logo Juggling Culture

AAAAveeem logoooo!! Multumim Marius Arnautu.

AAAAveeem logoooo!! Multumim Marius Arnautu.

Da, Juggling Culture are o interfata noua si probabil singura reprezentativa, creata impreuna cu tine si pentru tine. Pentru asta iti multumim si te invitam sa ramai alaturi de noi asa cum ai facut-o si pana acum. Salutam initiativa ta, am crescut frumos impreuna si suntem siguri ca o vom face si de acum inainte, doar prin tine.

Va multumim tuturor pentru colaborare, pentru toate propunerile interesante. Juggler.ro a pregatit, tuturor participantilor, o surpriza , contactati-ne din nou pe adresa noastra de e-mail si furnizati-ne datele voastre de contact, iar noi va vom livra insigne cu logo-ul propus de voi.

Intrucat a alege inseamna a renunta, votarile si atentiile voastre ne-au fost de real folos pentru a alege propunerea lui Marius Arnautu si dupa cum am precizat anterior, unul dintre voi, votantii logourile propuse, va beneficia de o reducere de 20% la o prima comanda din webshopul Juggler.ro. Ei bine, Anca Pavlon este cea care se va bucura de ea. (Anca te rugam sa ne scri un mail).

Etichete legate de conținut: Blog