Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Logo Juggling Culture

AAAAveeem logoooo!! Multumim Marius Arnautu.

AAAAveeem logoooo!! Multumim Marius Arnautu.

Da, Juggling Culture are o interfata noua si probabil singura reprezentativa, creata impreuna cu tine si pentru tine. Pentru asta iti multumim si te invitam sa ramai alaturi de noi asa cum ai facut-o si pana acum. Salutam initiativa ta, am crescut frumos impreuna si suntem siguri ca o vom face si de acum inainte, doar prin tine.

Va multumim tuturor pentru colaborare, pentru toate propunerile interesante. Juggler.ro a pregatit, tuturor participantilor, o surpriza , contactati-ne din nou pe adresa noastra de e-mail si furnizati-ne datele voastre de contact, iar noi va vom livra insigne cu logo-ul propus de voi.

Intrucat a alege inseamna a renunta, votarile si atentiile voastre ne-au fost de real folos pentru a alege propunerea lui Marius Arnautu si dupa cum am precizat anterior, unul dintre voi, votantii logourile propuse, va beneficia de o reducere de 20% la o prima comanda din webshopul Juggler.ro. Ei bine, Anca Pavlon este cea care se va bucura de ea. (Anca te rugam sa ne scri un mail).

Etichete legate de conținut: Blog