Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Nocturna i07 August

Nocturna i07 August

si are gust cu siguranta! Vino la prezentarea atelierelor incubate ale lunii august...

Cu ceva timp in urma iti prezentam o echipa simpatica foc, cu multe perechi de maini dispuse sa ne aduca la viata si cele mai tainice talente. Ateliere care mai de care mai ingenioase, cu pauze colorate, bine meritate, toate pentru a face din putinul tau timpul liber unul care sa merite. Te invata Incubatori07 cum sa dansezi, cum sa gatesti, cum sa iti fabrici singur, din reziduurile casnice cele mai atractive bijuterii, ba mai mult, te invata cum sa te distrezi si sa te simti mai bine in pielea ta prin jonglerie, origami sau automasaj.

 

Pentru o degustare a acestei prezentari in fiecare luna te-ai infruptat din evenimentul ce marca cele 5 luni de incubare. Pe data de 6 august incepand cu orele 18.00, Incubatori07 ii pun capac prin Nocturna i07 August.

 

O să fie ca la circ: vopsim tot ce ne pică în mână, aruncăm toate mingiile în aer și transformăm cartoanele în mobilă. Ne potolim adrenalina și setea cu Grolsch pentru că AuGust! Ca să fie festinul complet, vă așteptăm și pe voi cu gustări făcute în casă, cu mâna voastră sau a altcuiva.

 

 
Ca să nu doarme nici vecinii și nici poliția, ne punem pe dănțuială jazz și ne revenim cu un pic de kineto. Și pentru că ne place să fim mai mult decât părem - facem pe brutarii, pe scandinavii și pe vrăjitorii. Ne întrebăm cum or face unii afișele, ridicăm din umeri și căscăm gura la jongleria flambată.
 

 

Facem ritualuri de ceai japonez și labirinturi din ațe colorate, tocmai pentru că noi refuzăm să devenim consumatori. Orânduim toate obiectele noastre dragi de dat la schimb și pornim licitația de TROC - îngrămădeală, negociere, neînduplecare, obiecte date, furate și oferite. Toate astea ambalate cu origami și îndulcite cu mult masaj și automasaj.

 

La răsărit de soare - cântare. Dacă avem noroc, ne cântă alții, dacă nu, haideți să ne cântăm în strună unii altora! Noi dăm cafeaua la oală.

 

Hai să-i punem capac!

Etichete legate de conținut: Continut test 1