Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Nocturna-n VRIE cu Incubator107

Nocturna-n VRIE cu Incubator107 Vine vremea să intrăm

Zburătoare și înaripați, piloți și parașutați, vrăjitoare și sburători,

Vine vremea să intrăm în VRIE și o lăsăm cu paranghelie! Lansăm în aer atelierele de toamnă târzie-iarnă: sâmbătă, 5 noiemVrie, de la 21:00 până dis-de-dimineață, în Popa Nan 82.

 

E o lună de basm: incubatorul crește și mai mare cu ateliere speciale pentru copii și invitați de peste mări și țări care ne învață cultura lor.

 

Gata, catapultăm atelierele! Călătorim ca-n povești de demult cu arome de ceai rusesc, și ca-n realitate cu un nomad antrenat. Ni se luminează privirile la spectacolul înflăcărat de jonglerie TRICTRUC107, iată cum ne tentează o ciocolată și o fărâmă de șamanism. Povestea se scrie de la sine cu scriere creativă, mâncare africană, masaj, hip-hop și graffiti. Sărim în aer când auzim de Tombola TROC, apoi degrabă aflăm și mai multe despre cum ne e norocul la tarot, și zeii păgâni ne surâd, căci Andrei Isfan ne face bal cu regii și reginele de cupă, într-un spectacol de magie cu cărți de joc. Mai avem un as în mânecă: Arthur ne ia prin surprindere aducând vara australă tocmai din Brazilia, iar noi improvizăm (la propriu și la figurat). Dar iată că răsună deja zorii pe note de Sophisticated Lemons! Planăm către nava-mamă din Traian 107, tragem o cântare cu Anotimpul 5 și cafegim la oală de ne merg fulgii.

 

Hai s-o păsări-lăți-lungim de poveste! Și hai să fim offline. Aveți tupeul să fiți offline!

Etichete legate de conținut: Continut test 1