Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Psy - JugglingTour cu Juggler.ro

Psy - JugglingTour cu Juggler.ro

Jonglerii cu lumini, cu anotimpuri si pe cele mai electrizante ritmuri....un weekend intreg ! In Cluj Napoca si Brasov.

Ultima rasuflare geroasa, incinge spirite in tara. Psy - JugglingTour cu Juggler.ro inseamna un weekend cu mult juggling, la cele mai tari petreceri.

 

Vineri, 4 martie, ne vedem in Cluj -  La Tevi Pub, in cadrul Symbiosis - electronic event, organizat de Ancient Core.

 

Pentru ca sambata sa continue nebunia la Brasov. Darkness Versus Light e punctul pe J, pentru acest sfarsit de saptamana. Spinning, dancying ... juggling out loud , impreuna cu Arthur, Stefi, Zsolti si Balazs.

 

Jonglerii cu lumini, cu anotimpuri si pe cele mai electrizante ritmuri, Psy - JugglingTour incheie seria evenimente indoor si da startul primverii, a unui nou sir de jonglerii.

 

PS: ...si nu oricum. Pentru ca ne-am simtit atat de bine la Cluj, facem un retur. Ne revedem cu voi toti, duminica, 6 martie, in ceainaria Samsara pentru un fireperformance in aer liber.

Etichete legate de conținut: Continut test 1