Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Psychedelic Carnival @ Cetatea Alba Iulia

Psychedelic Carnival @ Cetatea Alba Iulia

Intr-un decor la granita dintre modern - traditional, constient - mistic, scriem scenariul unei nopti de poveste, cu multe jonglerii....

"Masca, despre care se crede ca ascunde fata reala a individului, dezvaluie, dimpotriva, in ochii tuturor, ceea ce poarta fiecare in sine, dar care trebuie de obicei ascuns." - Rene Guenon 

 

Intr-un decor care imbina deopotriva o atmosfera urbana a modernitatii cu cea medievala, de gala, usor mistica si plina de incarcatura istorica pentru Romania, "Psychedelic Carnival" a pregatit scenariul unei nopti de carnaval.

Pe 24 noiembrie ne costumam si  pornim spre Cetatea din Alba Iulia.

 

 

Va destinde atmosfera o coloana sonora goa, iar intreg cadrul va contrasta prin multe elemente estetice cu valoare simbolica, costume si masti adecvate temei carnavalului, cu piese cu conotatii istorice integrate in mediul ambient.

In toata feeria, echipa Juggler.ro ti-a rezervat un moment special. Ne vom incarca cu energia ritmurilor psihedelice si vom crea un fundal de volute aprinse, intr-un spectacol de jonglerii cu foc,  undeva spre miezul noptii.

 

 

Citeste mai multe despre acest eveniment pe pagina FB: Psychedelic Carnival @ Cetatea Alba Iulia .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Text: Oana Oprea

Etichete legate de conținut: Continut test 1