Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

PsyHole

PsyHole

Alice, te-arunci in gaura psihedelica? Merita sa ne-aruncam intr-o lume magica! Down the rabbit hole they go...

Alice, te-arunci in gaura psihedelica? Merita sa ne-aruncam intr-o lume magica! Down the rabbit hole they go...

 

Si aterizeaza direct in mijlocul petrecerii! Cum vine iarna, ne ascundem in barloguri. Hibernare?! Care hibernare? Luam cu noi muzica, zambetele si jucariile si te asteptam sa topim iarna impreuna prin dans si jonglat!

 

HolePub si Juggler.ro te asteapta la Oradea pe strada Roman Ciorogariu (colt cu Republicii) in seara de 10 Decembrie, incepand cu orele 21:00, sa petreci alaturi de noi o noapte desprinsa parca din tara Palarierului Nebun si a lui Alice! Intre orele 21:00-22:00 vei avea parte de workshop cu jonglerii, timp in care te vei putea juca in voie cu jucariile oferite de Juggler.ro.

 

Atmosfera lumii de poveste va fi completata de decorurile celor de la Perfect Circle, iar Elepsy, Gallyshay, Anobium si Gogo ne vor ridica pe culmile fanteziei cu sunetele lor psihedelice!

 

Nu te multumi doar cu citirea povestii lui Alice! Hai si traieste-o alaturi de noi !

Etichete legate de conținut: Continut test 1