Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Rebirth - Water, 1 mai 2011

Rebirth - Water, 1 mai 2011

Festivalul ce a reunit cei mai multi jongleri in Romania, revine cu o editie si mai tentanta pentru inceputul lunii mai...Vino si tu la joaca!

 

 Romanian Underground Full Psychedelic Music and Art Dance Festival

28 aprilie- 01 mai 2011, Transilvania, Romania

 

 

Festivalul Rebirth si-a lansat  prima editie "Wind", in anul 2008, sub forma unei petreceri in aer liber, pe  plaja  Marii Negre. Deviza principala a fost redescoperirea stilul psychedelic, scoaterea din tipare, departe de granitele comercialului, prin participarea unui numar mare de petrecareti, amatori ai ritmului electronic si apropierea lor de natura, esenta indispensabila pentru o senzatie deplina a ceea ce s-a vrut Psy.

 

Editia a fost un succes, iar in 2009-2010 seriile "Earth" si "Fire"   au completat armonios premisa initiala, ba mai mult, festivalul a luat amploarea "internationalului".

 

In 2011, Rebirth - "Water" mizeaza pe exploatarea elementului natural - "apa" - ca fiind elementul magic, fluidul ce revigoreaza intregul Univers, ce imparte senzatii conexe - vibratii muzicale, spirala bucuriei, spre folosul crearii unui Intreg.

 

 In toti acesti ani, Rebirth s-a dovedit o ocazie speciala pentru practicarea artei jongleriei. Juggler.ro a intregit imaginea spectacolului prin volute cu foc sau prin explozia de culoare, pe parcursului zilelor. Punctul culminat l-a constituit tema anului trecut, "Fire", in cadrul careia, Juggler.ro a chemat la joaca toate comunitatile de jongleri din tarile participante si s-a organizat, astfel, cel mai mare Fire Jugglers Gathering sustinut in Romania, pana atunci.

 [Citeste mai multe despre aceste subiect printr-un click aici-Rebirth Fire Juggler.ro ]

 

Pana atunci....pentru ca "Water" e provocarea ce ne impunem sa o domolim prin editii de fireperformante ale Trupui Raja si a echipei Juggler.ro, impreuna cu tine, cu si mai multa ardoare ca pana acum.

Juggler.ro lanseaza din nou, un apel. Vino la Rebirth, la inceputul lunii mai, ia-ti toate jucariile, da-ti frau liber imaginatiei si poftei de joaca ! Ne revedem in curand!

 

 

 Text: Oana Oprea

Etichete legate de conținut: Continut test 1