Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

REBIRTH: FIRE

REBIRTH: FIRE

Trupa Raja se alatura evenimentului pentru a spori scanteiile cu spectacole cu foc, buna dispozitie si juggling de calitate...

Renasterea, prin redescoperire, este un proces complex, ce presupune parcurgerea a numeroase etape… In 2010, seria festivalurilor goaRebirth” revine cu cel de-al treilea pas, editia: “Fire. Simbolistica focului este larga, dar ceea ce se urmareste de aceasta data este capacitatea acestuia ,prin forta sa creatoare,dar si distrugatoare, de a ne reintoarce catre radacini, catre esenta a ceea ce inseamna “EU” pentru fiecare dintre noi.

Trupa Raja se alatura evenimentului pentru a spori scanteiile cu spectacole cu foc, buna dispozitie si juggling de calitate. Nu vom lipsi nici noi, magazinul Juggler Punct Ro, cu multe jucarii, animatii, sa va inspire pe toti cei care vreti sa va perfectionati sau doar sa invatati trickurile de baza. Va asteptam, intre 29 aprilie- 2 mai 2010, intr-o locatie mistica, influentati de spiritul naturii si sub protectia Muntilor Carpati!

Detalii: http://www.spacesheep.ro/

CALL FOR JUGGLERS: Pentru noi aceasta editie Rebirth, ar constitui posibilitatea nasterii celei mai mari intruniri de jongleri din Romania. Ne dorim sa ne revedem, sa ne cunoastem si ce e cel mai important sa ne jucam impreuna. Speram sa ne strangem intr-un numar cat mai mare, sa ne unim fortele si sa realizam cel mai important fireshow de pana acum, de la noi, cu cel mai mare numar de participanti si unde mai bine decat in mijlocul naturii. Va asteptam la Rebirth- Fire, sa punem impreuna punctul pe "j" .

Si pentru ca dorim ca totul sa fie ca la carte, sa nu fim nevoiti sa ne oprim cand distractie e in toi si ulei pe terminate, venim cu 70 de litri de ulei si voie buna, dar nu ar strica sa ne dati o mana de ajutor, constand in resurse de ulei si pofta de petrecere, pe care le vom epuiza impreuna. Hai la joaca!

Info : contact@juggler.ro, ID YM :goajuggler

Etichete legate de conținut: Continut test 1