Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

ROMANIA de IMPACT jongleaza in Cluj

Fundatia Noi Orizonturi (FNO) este o organizatie non-guvernamentala ce deruleaza programe de educatie nonformala la nivel national si international.

Fundatia Noi Orizonturi (FNO) este o organizatie non-guvernamentala ce deruleaza programe de educatie nonformala la nivel national si international, adresate cu precadere tinerilor cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani. Misiunea Fundatiei Noi Orizonturi este de a promova modele de educatie prin experienta de calitate, dezvoltand abilitati de viata in randul tinerilor ca o strategie de dezvoltare durabila a societatii.

Pentru o cauza atat de nobila nu puteam sa nu dam si noi o mana de ajutor. In saptamana 12-18 decembrie 2011 sprijinim saptamana IMPACT printr-o sesiune de jonglerii, la Cluj Napoca, promovand autocontrolul, autoeducarea si modalitatile de relaxare prin joaca.

Comunitatea Juggling Culture din Cluj isi da intalnirea vineri, 16 decembrie 2011, in fata complexului Iulius Mall, pentru o sesiune de jonglerii cu mingi, poiuri, flowerstick si  voie buna.

Incepand cu orele 17.00 vom jongla impreuna cu 20 de prichindei si ne vom bucura, prin joaca, de tot ce au pus la cale membrii IMPACT.

Hai la joaca!

Etichete legate de conținut: Blog