Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Fan Courier pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
Coltul copiilor Cauti jucarii pentru copiii sub 10 ani? Le gasesti aici!
Vezi mai multe detalii

Din nou la scoala - scoala altfel

Am acceptat invitatia liceului Ady Endre din Oradea de a le face o vizita sa predam jongleria, iar de acolo a inceput povestea. Stand la tabla, ne-am amintit la randul nostru de anii de liceu si ni s-a demonstrat inca odata ca suntem niste norocosi sa putem lucra intr-un domeniu care aduce atatea zambete!

Cei doi profesori de jonglerie au fost colegii nostri David Kiss si Gera Izsak; David e amator de jonglerii, diabolo si flowerstick, jucarii mai putin cunoscute in randul elevilor de liceu, iar Gera e specialistul nostru in materie de yoyo si kendama, jucariile vedeta din ultimii ani.

Am inceput cu o demonstratie simpla a skill-urilor si a jucariilor, iar apoi a venit randul celor din banci sa-si incerce norocul, abilitatile si dexteritatea. Am fost uimiti sa vedem cat de repede au prins miscarile de baza si speram sa-i vedem curand pe copii la magazinele noastre sau la atelierele noastre de jonglerie, sa exersam impreuna!

Daca sunteti din Oradea sau din imprejurimi si vreti sa organizati o zi de scoala altfel cu adevarat distractiva, va stam la dispozitie la magazinul juggler, pe canalele noastre sociale si pe adresa de mail marketing@juggler.ro pentru detalii.

Etichete legate de conținut: Blog