Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Se monteaza jonglerii

Lipscani Tv este proiectul unui grup de tineri bucuresteni ce si-au propus sa soarba sau...sa creeze, prin mijloace modeste, viata Centrului Istoric.

Lipscani Tv este proiectul unui grup de tineri bucuresteni ce si-au propus sa soarba sau...sa creeze, prin mijloace modeste, viata Centrului Istoric.

Comunitatea Lipscanezilor, cum s-au numit ei, au reusit sa puna la cale evenimente locale cu miresme de poeme, clinchete sau decoruri care mai de care mai primitoare pentru cei ce se mai incumeta astazi, sa viseze la bunul gust al vietii..si a berii din vremea lui Caragiale. :) Evenimentul cel mai astept, a fost cel de pe 30 august, cand strada Lipscani a fost proclamat pentru o zi, stat independent.

Fiecare sarbatoare a fost brazdata de jonglerii si multa joaca. De la colorate poiuri, mersul pe monociclu, chiar si articolele cu foc, au insufletit "stirile locale".

Acum, Juggling Culture, Sandra Ghitescu si Lipscani Tv te cheama sa devi, pret de un articol, regizorul unei stiri bazate pe juggling. Tot ce trebuie sa faci este sa scri o poveste, limitata de cadrul zonei Lipscani, dar si de caracterul istoric al acesteia, care sa implice jongleria de orice fel. Posteaza-o printr-un comentariu la acest articol si te vom contacta noi cat de curand.

Cele mai potrivite vor deveni subiectele unor videoclipuri marca Lipscani Tv, iar una singura, cea mai, cea mai...ii va oferi scriitorului un nume, in randul autorilor de articole Juggling Culture, cu drepturi depline.

Nu crezi ca nu va fi fun? Urmareste videoclipul: Intamplari la cabina telefonica de pe Lipscani. Mai crezi? :)

Etichete legate de conținut: Blog