Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Secret City @ Club Fabrica, 2010

Impreuna am dovedit cat de surprinzatori suntem cand vine vorba de creativitate, de pofticiosi de "nou" si de...pusi pe treaba. 

Impreuna am dovedit cat de surprinzatori suntem cand vine vorba de creativitate, de pofticiosi de "nou" si de...pusi pe treaba. Comunitatea din care faci parte, Juggling Culture, a fost mai mereu sinonima cu joc,  jonglerie, distractie si tot ce a fost original din sfera sus numita, in ultimul timp, putem afirma cu seriozitatea ca ne apartine. :)

Dar pentru a "creste" armonios in continuare suntem de acum, nevoiti sa ne extindem tentaculele mintii dincolo de granitele familiei noastre, acolo sus-sus, de unde sa privim imaginea de ansamblu.

Si tocmai de acolo putem trasa noi si noi poteci de infratire cu alte comunitati asemenea noua, cu alte metode de dezvoltare spirituala si creativa si de ce? de a inghega noi prietenii sincere si productive.

Pentru asta a fost nevoie de mult asteptatul eveniment Secret Cityorganizat sub deviza " un grup care să dea legitimitate celor ce incearcă o schimbare reală în bine".

Juggling Culture impreuna cu Juggler.ro sprijina initiativa Secret City de a crea un "oras" al tinerei generatii artistice.

Vino si tu in perioada 26-28 noiembrie 2010, la Club Fabrica Bucuresti sa reprezinti comunitatea noastra, sa demonstrezi punctul tau de..jonglerie, sa integram joaca noastra in randul altor activitati creative si sa ne insusim noi talente.

Detalii despre program, petreceri, ateliere si alte activitati marca Secret City, gasesti [click aici]

Etichete legate de conținut: Blog