Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Secret City

Secret City

Join the Secret City in 26-28 noiembrie 2010 @ Club Fabrica, Bucuresti

Juggler.ro sprijina cu mult entuziasm derularea evenimentului Secret City.

 

Secret City a fost creat din dorinta de a reuni sub aceeasi titulatura si initiativa, intreaga generatie tanara, creatoare de frumos.

 

Comunitatile romanesti specializate pe fel de fel de activitati ingenioase sunt invitate sa participe la eveniment in perioada 26-28 noiembrie 2010 la Club Fabrica, din Bucuresti.

 

Juggling Culture, grupul jonglerilor din Romania, impreuna cu echipa Juggler.ro ii indeamna pe toti juggleri si cititorii nostri sa participe la eveniment, sa se aventureze in fel si fel de activitati propulsante si sa promoveze arta jongleriei, altor vizitatori pentru ca scopul si circuitul amplu al campaniei  sa fie un succes total.

 

Serile, prilej de sarbatoare, vor fi ametite de sunete reggae si electric, in cadrul celor trei petreceri pregatite si anume: Old Skul New Age Reggae Party, Higher Society Eclectic Party si Rebirth Preview Psy Party.

  

Citeste mai multe detalii despre program pe siteul oficial Secret City.

Etichete legate de conținut: Continut test 1