Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Stefan Kubinecz - bucatar, jongler si membru Juggler.ro

Stefan Kubinecz, sau Stefi, pentru prieteni, s-a nascut la data de 4 noiembrie 1973, in localitatea Oradea, Bihor.

Stefan Kubinecz, sau Stefi, pentru prieteni, s-a nascut la data de 4 noiembrie 1973, in localitatea Oradea,  Bihor. Este o fire cu o personalitate puternica, cu multa pofta de viata si cu un apetit pentru calatorii si provocari. Ii face placere sa socializeze si sa lege prietenii. A....da ! si ritmurile Goa.

Chiar daca a jonglat prin viata si a experimentat felurite meserii, astazi Stefi se impaca foarte bine cu munca de bucatar si pofta de jonglerii.

Era in urma cu vreo 4 ani, in Vama Veche, in compania prietenilor, cand a luat in maini primul flowerstick. Pastreaza si astazi amintirea acelui inceput, caci pasiunea pentru arta jonglatului l-a implicat in multe proiecte dragi lui: jonglatului cu copii, in scoli ori la evenimente culturale, spectacolele cu foc la diferitele festivaluri din tara ori din Ungaria, seria "Juggling Gathering - Oradea" din 2010 si multe altele.

A fost prezent, impreuna cu echipa Juggler.ro, la mai toate editiile Juggling Culture Gathering din Bucuresti si a fost un punct de sprijin pentru initiativele comunitatii jonglerilor din Romania.

Ii plac flowerstick-urile in continuare, la fel de mult, dar invarte si poiuri, astrojax si diabolo. Pe viitor si-ar dori sa manuiasca 3 mingi de jonglat ori 3 cercuri :) si daca se  poate, mergand pe un monociclu. Noi ii tinem pumnii si il mai asteptam  pe la noi cu cat mai multe vesti bune !

Stefi: "Sfatul meu pentru  tinerii jongleri este sa continue sa aiba multa rabdare si sa fie sarguinciosi. Exercitiul este o parte importanta, dar lipsa de determinare te poate face sa renunti usor, inainte de a ajunge la o izbanda. Cei care reusesc sa treaca de partea mai dificila a accidentarilor, a alunecarilor si a rabdarii :) sigur se vor bucura de un mai bun control al limbajului corporal, de  autoeducare, de abilitatii motorii excelente. Desi pare mult spus, arta jongleriei te poate face sa te autodepasesti, dincolo de euforia spectacolul si satisfactia  unui joc nou ! "

Etichete legate de conținut: Blog