Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Street Delivery Bucuresti 2010

Street Delivery Bucuresti  2010

Inchidem strada pentru masini si o deschidem pentru oameni. Juggler .ro iti prezinta evenimentul cultural si utilitar: Street Delivery...

Inchidem strada pentru masini si o deschidem pentru oameni...

Aceasta este polemica asupra careia ar trebui sa rationam fiecare din noi, cetateni ai zonelor urbane sau nu. Problema supraaglomerarii soselelor in localitatile din tara si din lume, ne limiteaza perspectivele asupra valorilor de patrimoniu, a valorilor urbane cu care ne-am putea mandri sau pe care ( de ce nu? ) le-am putea admira dimineata in cafenele si terase pe care le frecventam. Dar cati dintre noi si-au pus astfel problema? Mai mult, cati am gasit solutii? Poate prea putini.

Juggler .ro iti prezinta evenimentul cultural si utilitar: Street Delivery.

Campania Street Delivery, infiintata in 2006, sprijinita de Ordinul Arhitectilor din Romania si librariile Carturesti, este una dintre acei putini, care ofera solutii realizabile. Un program utilitar, dar si cultural.

Vino si tu, in perioada 11-13 iunie 2010 sa descoperi Bucuresti asa cum poate nu ai facut-o pana acum. Fi pieton pentru 3 zile si bucurate de spectacolele pregatite special pentru tine si sustine conceptul urbanistic de reinventare a spatiului urban.

Promeda va gazdui timp de 2 seri spectacolele de jonglerii cu foc a celor din Juggler Team.

...si pentru ca stiu ca invaluit de aer prosper al artei si a frumosului, arta jonglatului va fi cel mai aproape de sufletul tau, magazinul Juggler.ro va fi prezent, sa-ti ofere orice jucarie, de la yoyo, diabolo, pana la maciuci, cercuri si alte articole de jonglat.

Detalii despre program: Street Delivery

Etichete legate de conținut: Continut test 1