Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Fan Courier pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
Coltul copiilor Cauti jucarii pentru copiii sub 10 ani? Le gasesti aici!
Vezi mai multe detalii

Street Delivery Bucuresti - 2013

Street Delivery Bucuresti - 2013

Street Delivery #8, 14-16 iunie, strada Arthur Verona, Bucuresti.

Street Delivery #8, 14-16 iunie, Bucuresti, strada Arthur Verona.

 

Sub deviza "Închidem strada pentru mașini și o deschidem pentru oameni!" evenimentul-manifest Street Delivery militeaza pentru depopularizarea strazilor de numarul mare de masini si oferirea spatiului aferent oamenilor si activitatilor de loisir.

O atitudine ecologica care pe parcursul editilor trecute s-a materializat prin imbunatatirea atitudinii bucurestenilor vizavi de efectele nocive ale intensificarii traficului auto si nu oricum, ci prin o oferta bogata de alternative.

 

Noua ne place Street Delivery si le sustinem scopul prin jonglerie! Vino pe 14-16 iunie in Bucuresti sa transformam strada Arthur Verona intr-un teren de joaca plin de culoare si de pofta de viata. Vom invarti poiuri, flowerstickuri sau hula hoop-uri si vom inlocui vuietul masinilor cu cel al zambetelor.

 

Evenimentul se vrea un manifest al nostru, al tuturor, iar participarea ta, intr-un numar cat mare, va sustine promovarea unei imagini urbane mai sanatoase, intr-un viitor cat mai apropiat!

Pentru detalii accesati pagina de Facebook al evenimentului.

Etichete legate de conținut: Continut test 1