Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Street Delivery Bucuresti - 2013

Street Delivery Bucuresti - 2013

Street Delivery #8, 14-16 iunie, strada Arthur Verona, Bucuresti.

Street Delivery #8, 14-16 iunie, Bucuresti, strada Arthur Verona.

 

Sub deviza "Închidem strada pentru mașini și o deschidem pentru oameni!" evenimentul-manifest Street Delivery militeaza pentru depopularizarea strazilor de numarul mare de masini si oferirea spatiului aferent oamenilor si activitatilor de loisir.

O atitudine ecologica care pe parcursul editilor trecute s-a materializat prin imbunatatirea atitudinii bucurestenilor vizavi de efectele nocive ale intensificarii traficului auto si nu oricum, ci prin o oferta bogata de alternative.

 

Noua ne place Street Delivery si le sustinem scopul prin jonglerie! Vino pe 14-16 iunie in Bucuresti sa transformam strada Arthur Verona intr-un teren de joaca plin de culoare si de pofta de viata. Vom invarti poiuri, flowerstickuri sau hula hoop-uri si vom inlocui vuietul masinilor cu cel al zambetelor.

 

Evenimentul se vrea un manifest al nostru, al tuturor, iar participarea ta, intr-un numar cat mare, va sustine promovarea unei imagini urbane mai sanatoase, intr-un viitor cat mai apropiat!

Pentru detalii accesati pagina de Facebook al evenimentului.

Etichete legate de conținut: Continut test 1