Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Summer Juggling Experience with Juggler.ro & Trupa Raja

A trecut ceva vreme de cand nu v-am mai tinut la curent cu evenimente sau intalniri ale jonglerilor din tara, asa  ca de data aceasta, am sa imi i-au revansa si am sa va prezint trei.

Salutare !  A trecut ceva vreme de cand nu v-am mai tinut la curent cu evenimente sau intalniri ale jonglerilor din tara, asa  ca de data aceasta, am sa imi i-au revansa si am sa va prezint trei. Yep, trei sa ne incarcam bateriile la maxim,nu? Sa incepem:

Te-ai gandit unde jonglezi vara aceasta? Noi da si ti-am pregatit un loc si tie. Vino si tu in Vama Veche sa jonglam impreuna cat e vara, ziua si noaptea de lunga. Te asteptam in Goblin, Expirat, pe uscat, in apa, in aer sau unde te tine. Facem spectacol impreuna, impreuna cu Juggler.ro si of course,  Trupa Raja. :) Detalii: [aici]

Dar inainte de soare, mare si distractie, vreau sa imi dai  o mana de ajutor. Iti place sa jonglezi cu flowerstickul si doresti sa te implici voluntar intr-un proiect de reabilitare a unui grup de tineri, in Bucuresti? Daca da, noi, impreuna cu Fundatia Ratiu iti multumim si te invitam sa citesti mai multe [aici] .Un proiect din si pentru suflet, pentru o lume mai buna cu oameni demni de frumusetea ei.

Da, stiu, nu am pomenit inca nimic de muzica... Tocmai, am lasat loc evenimentul SummerJam Fest 2010. Se promite a fi un bum de muzica buna, artisti renumiti din tara si de afara, la care se jongleaza la volum maxim. Interesat? Noi da! Ne vedem in 2-4 iulie in Padurea Paulesti, din Ploiesti. Citeste mai multe despre playlist pe site-ul oficial al evenimentului

Etichete legate de conținut: Blog