Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Targul de la Negreni - Octombrie, 2010

Targul de la Negreni - Octombrie, 2010

Juggler.ro din nou la Negreni. Juggling Weekend Again

Targul de la Negreni intre nou si vintage, pantofi, haine sau ornamente din alabastru stropite cu "sentimentalism", toate alcatuitesc atmosfera traditionalului targ la rascrucea judetelor Cluj, Bihor si Salaj.

 

Desfasurat mereu in cel de-al doilea sfarsit de saptamana din octombrie, Targul de Toamna, promite sa aduca in localitatea cu acelasi nume, peste 10 000 de comercianti si cumparatori si in acest an.

 

Vino si tu, in perioada 8-10 octombrie 2010, in Negreni, sa susti initiativa Juggler.ro de a populariza fenomenul si in localitatiile rurale si promitem sa te intorci cu multe suveniri si jucarii oferite de magazinul Juggler.ro, prezent deasemenea la eveniment.

 

Se anunta un nou weekend dedicat jongleriei, de la care tu nu poti sa lipsesti!

Ne vedem la standul Juggler ! Pe curand!

Etichete legate de conținut: Continut test 1