Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

The Gathering Origins

The  Gathering Origins

"The  Gathering Origins"! Primul festival de jocuri din Romania care are ca scop implicarea activa a celor mai importante comunitati de gameri, pasionati de benzi desenate si science fiction.

PE LOCURI pamantene, un cavaler Jedi ajunge, o veste sa te anunte: "In the name of the Game, esti invitat, la Palatul Copiilor, in Bucuresti, la primul gathering a comunitatilor de gameri din Romania. Vei participa la jocuri sportive, de cuvinte, de constructie, de perspicacitate, de indemanare sau de strategie", iar noi, Juggler Punct Ro, aprindem atmosfera festivalului, sambata seara, printr-un spectacol cu foc, multe scantei, jucarii si juggling de calitate. Credem ca jocul produce satisfactie prin el insusi si nu doar prin rezultatele lui, te propulseaza sa avansezi prin experienta lui, nu doar prin finalitatea sa. In fond, el trebuie sa constitue un stimulent, mai degraba decat un scop in viata.

FITI GATA, intre 20-21 februarie 2010, sa incercati noile jocuri de la Red Goblin, sa testati reproduceri ale armelor Airsoft, oferite de cei de la Gunshop si altele. Veselia o garantam noi! Magazinul Juggler.ro te provoaca la distractie cu un devilstick, poi sau cu mingi de jonglat,cu yoyo-uri sau un astrojax...poate iti descoperi noi talente, noi iti dam instrumente!

START ..."The Gathering Origins"! Primul festival de jocuri din Romania care are ca scop implicarea activa a celor mai importante comunitati de gameri, pasionati de benzi desenate si science fiction.

Detalii:www.thegathering.ro

Etichete legate de conținut: Continut test 1