Produse Meniu
0

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Fan Courier pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
Coltul copiilor Cauti jucarii pentru copiii sub 10 ani? Le gasesti aici!
Vezi mai multe detalii

The Secret Cave

The Secret Cave

Cu o-nvartire de poi si-o tumba de devilstick, o aruncare de minge si-o rotire de flowerstick fa cinci pasi in fata si doi inapoi si vino de petrece weekend-ul asta cu noi!

Cu o-nvartire de poi si-o tumba de devilstick, o aruncare de minge si-o rotire de flowerstick fa cinci pasi in fata si doi inapoi si vino petrece weekend-u-acesta cu noi!

 

Pastratorii secretului pesterii revin cu cea de-a doua editie a Secret Cave intr-un loc si decor nou. De data aceasta vom cobori in intunecimile clubului Gekko din Oradea, in data de 13.01.2012, de la orele 21:00. Fa-te explorator si hai sa-ncercam sa dezlegam misterul Pesterii Secrete!

 

Un hint: secretul sta in muzica! Iar de data aceasta vom calatori pe undele sonore ale lui Psychonaut Pilot, PsyGo, Anobium Pertinax, Morris si Sketch.

 

Nu-ti fie frica de intuneric deoarece vom lumina pestera aceasta cu atitudini pozitive si vibratii festive!

Etichete legate de conținut: Continut test 1