Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

The Secret Cave

The Secret Cave

Cu o-nvartire de poi si-o tumba de devilstick, o aruncare de minge si-o rotire de flowerstick fa cinci pasi in fata si doi inapoi si vino de petrece weekend-ul asta cu noi!

Cu o-nvartire de poi si-o tumba de devilstick, o aruncare de minge si-o rotire de flowerstick fa cinci pasi in fata si doi inapoi si vino petrece weekend-u-acesta cu noi!

 

Pastratorii secretului pesterii revin cu cea de-a doua editie a Secret Cave intr-un loc si decor nou. De data aceasta vom cobori in intunecimile clubului Gekko din Oradea, in data de 13.01.2012, de la orele 21:00. Fa-te explorator si hai sa-ncercam sa dezlegam misterul Pesterii Secrete!

 

Un hint: secretul sta in muzica! Iar de data aceasta vom calatori pe undele sonore ale lui Psychonaut Pilot, PsyGo, Anobium Pertinax, Morris si Sketch.

 

Nu-ti fie frica de intuneric deoarece vom lumina pestera aceasta cu atitudini pozitive si vibratii festive!

Etichete legate de conținut: Continut test 1