Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Toamna Oradeana 2009

Toamna Oradeana 2009

...festivalurile tradiţionale, precum Târgul Pălincarilor şi Festivalul Vinului, programate in parcul 23 August in perioada 2-4 octombrie. In cadrul acestei eveniment juggler.ro participa cu jonglerii cu  si fara foc , precum si magazin cu articole de jonglat.

Toamna Oradeana va debuta în 24 septembrie cu Expozitia Expo Varadinum, care se va desfasura la Sala Sporturilor „Antonio Alexe” si cu Campionatul International de Dans si Târgul Furnizorilor de Servicii pentru Cetateni.

În urmatoarea saptamâna va avea loc Festivalul de Teatru de strada si Pub. Astfel, în perioada 5-8 octombrie, oradenii vor asista la mai multe spectacole de teatru, vor participa la cafenele literare, expozitii de masini de epoca sau vor putea vizita Târgul de Servicii Sociale.

Organizatorii nu au uitat de festivalurile tradiţionale, precum Târgul Pălincarilor şi Festivalul Vinului, programate in parcul 23 August in perioada 2-4 octombrie. In cadrul acestui eveniment Juggler.ro participa cu jonglerii cu  si fara foc , precum si magazin cu articole de jonglat. Ne gasiti in mijlocul parcului linga statuie.

Etichete legate de conținut: Continut test 1