Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Trance Hall CBU

Trance Hall CBU Sambata, 17 aprilie 2010, in Sibiu s-a programat cel mai mare eveniment trance din Romania ...

Ne mentinem spiritele incinse si sambata, caci distractia continua.

Din Cluj, calatorim inspre Sibiu, pana pe strada Stefan cel Mare, in zona Poliflex, in HidoSib Hall, unde s-a programat cel mai mare eveniment trance la care au asistat romanii pana acum.

... si daca e cel mai mare nu putea lipsi trupa Raja. De la orele 20.00 vor da tonul petrecerii cu un spectacol de jonglerii cu foc, continuat cu spectacole de lumini, lasere si alte si alte surprize.

Ne vom bucura de mixurile a numerosi Djs, de ritmurile psychedelice, prielnice jonglatului, vom invarti jucariile pana ne vor tine puterile. Gata, te-am convins, asteptam si noi cu nerabdare sa ne intalnim. Pe curand!

Detalii despre Trance Hall CBU: [aici]

Etichete legate de conținut: Continut test 1