Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Transylvania Calling 2013

Transylvania Calling 2013

TC te cheama sa jonglezi in mijlocul naturii, in Cheisoara, la 800 m altitudine, intr-un loc de poveste....

Transylvania Calling e unul dintre primele festivaluri ce promoveaza un stil alternativ de imbinare a muzicii in randul celorlalte arte. Mizeaza pe unitatea data de conexiunile puternice intre muzica, goa trance, si dans sau pictura, grafica, design, toate in scopul crearii unei stari psihice armonioase de celebrare a vietii, culturii si experientei prin invatare.

Timp de 7 zile de poveste, Transylvania Calling reuseste sa aduca impreuna, peste 2 000 de oameni, dintre care peste 100 de artisti, dintr-o gama vasta de genuri muzicale. Juggler.ro spune "prezent" la eveniment si in acest an. Vom avea sesiuni de jonglerii cu foc incluse in programul de seara, dar si ateliere de jonglerie pe timpul zilei pentru doritori, la cortul "Juggler".

Locatia evenimentului e cu totul speciala, asa cum te-au obisnuit cei din Crew-ul TC, ne dam intalnire in perioada 19-26 august @ Cheisoara, in apropiere de Rasnov, Brasov, la 800 de metri altitudine, in mijlocul naturii.

Alte detalii despre eveniment: Transylvania Calling 2013 -pagina oficiala.

Etichete legate de conținut: Continut test 1