Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Fan Courier pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
Coltul copiilor Cauti jucarii pentru copiii sub 10 ani? Le gasesti aici!
Vezi mai multe detalii

Transylvania Calling 2011

Transylvania Calling 2011

Transilvania is calling a juggling union ! Vino si bucura-te de arta jongleriei cu foc....

Transilvania Calling 2011:  08-15 august

 

 

Festivalul este unul dintre primele, desfasurate in Romania, ce a pus pe primul plan muzica si arta, prietenia si natura, creand un stil de viata, cu totul apare.

 

Din doi in doi ani, in luna lui august, timp de o saptamana, TC atrage peste 2 000 de romanii, 100 de artisti din toate colturile lumii, conectandu-i prin intermediul muzicii electronice, ambient, trance sau house, prin ateliere diverse si arta stradala, unde ne-am propus sa punem un strop de condiment.

 

Intre 8 - 15 august 2011, Juggler.ro invarte poi-urile, flowerstick-urile, diabolo-urile si staff-urile in Sibiu, la cel mai astept eveniment al verii, 7 days of WonderLand. Jonleaza impreuna cu noi in cadrul atelierelor de joaca si participa la spectacolele cu foc ale celor din Trupa Raja sau a altor comunitati participante.

 

Citeste mai multe despre program, artisti, mijloace de transport sau alte detalii legate de eveniment printr-un [CLICK AICI]

 

 

Etichete legate de conținut: Continut test 1