Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Fan Courier pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Transylvania Calling 2011

Transylvania Calling 2011

Transilvania is calling a juggling union ! Vino si bucura-te de arta jongleriei cu foc....

Transilvania Calling 2011:  08-15 august

 

 

Festivalul este unul dintre primele, desfasurate in Romania, ce a pus pe primul plan muzica si arta, prietenia si natura, creand un stil de viata, cu totul apare.

 

Din doi in doi ani, in luna lui august, timp de o saptamana, TC atrage peste 2 000 de romanii, 100 de artisti din toate colturile lumii, conectandu-i prin intermediul muzicii electronice, ambient, trance sau house, prin ateliere diverse si arta stradala, unde ne-am propus sa punem un strop de condiment.

 

Intre 8 - 15 august 2011, Juggler.ro invarte poi-urile, flowerstick-urile, diabolo-urile si staff-urile in Sibiu, la cel mai astept eveniment al verii, 7 days of WonderLand. Jonleaza impreuna cu noi in cadrul atelierelor de joaca si participa la spectacolele cu foc ale celor din Trupa Raja sau a altor comunitati participante.

 

Citeste mai multe despre program, artisti, mijloace de transport sau alte detalii legate de eveniment printr-un [CLICK AICI]

 

 

Etichete legate de conținut: Continut test 1