Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Trupa Raja - Earth Hour 2011

Campania "Ora Pamantului" pledeaza pentru Natura, pentru un mai bun control al miscarii mondiale din acest furnicar din care faci si tu parte

Campania "Ora Pamantului" pledeaza pentru Natura, pentru un mai bun control al miscarii mondiale din acest furnicar din care faci si tu parte, alaturi de orice forma de viata,  factori naturali, infrastructura si asa mai departe... Cum? Printr-o ora pe an, in luna martie, in care  intrerupem cu toti consumul de energie electrica.

Aceasta premiza a fost imbratisata de tot mai multi oameni, iar Earth Hour a devenit nu un moment de tacere, liniste si intuneric, ci unul de sarbatoare. Fiecare dintre noi stinge lumina, dar aprinde vapai in suflet ! Se recita poezii, se canta la chitara sau ... se creaza spectacol de foc si lumini, cum au ales sa o faca cei din Trupa Raja. Joaca cu poiuri, staff, evantaie si flowerstick cu foc  e mesajul lor si al nostru, al intregii comunitatii. Ea ne umple de bucurie si se poate lipsi cu usurinta de orice detaliu tehnologic, atata timp cat pofta ne indeamna la mai multe si mai multe jonglerii, nu-i asa?

Suflulul nou adus acestui proiect a facut ca jongleria sa se numere printre activitatile  derulate in cadrul acestui eveniment, an de an, iar  imaginea spectacolelor cu foc a Trupei Raja, cea care ne reprezinta pe viitor.

Participarea jonglerilor la ultimele doua editii Earth Hour, din Bucuresti a fost bine primita de catre organizatori, care au decis ca minutul 1, secundele 02 si 03 sa ne apartina. Urmareste si tu sportul publicitar oficial Earth Hour 2011, iar pe 26 martie, pregateste-te sa vi la joaca, dar nu inainte de a stinge lumina !

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4Mxjbip6y04]

Citeste mai multe despre Earth Hour - [aici], iar despre Trupa Raja - [aici]

Etichete legate de conținut: Blog