Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Yoyo meeting - Bucuresti

Yoyo meeting - Bucuresti

Lets spin in the sun!

Dupa stresul si emotiile unui contest virtual, a venit vremea pentru putina relaxare si un spin live. Juggler.ro impreuna cu castigatorul ultimelor doua editii ale Yoyo Video Contest Romania, Bostan Alex, organizeaza  intalnire pentru yoyo-eri in Bucuresti editia 3.Iata oportunitatea de a-ti cunoaste adversarii in viitoarele contest-uri si de a invata noi trick-uri prin care sa-ti uimesti publicul!


Nu detii un yoyo sau nici nu stii ce e un yoyo? Nicio problema. Indrazneste sa fii curios! Vrem sa adunam cat mai multi yoyo playeri pentru a crea o adevarata comunitate. Sunt invitati practicanti de orice nivel chiar si cei ce arunca pentru prima data un yoyo. Intalnirea nu depinde de cati oameni vor veni, aceasta are loc oricum si se doreste cresterea numarului de playeri de la o intalnire la alta. Va fi foarte distractiv si vom pleca acasa cu cate un trick nou invatat.

 

Dupa succesul primei intalniri, Juggler  va invita la cea de-a doua intalnire a yoyo playerilor din Bucuresti. Ne vom aduna in acelasi loc ca si data trecuta adica in Parcul Tineretului la ora 12:00, vineri 12 mai.

 

Etichete legate de conținut: Continut test 1