Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Zilele Arhitecturii 2011 - Speaking Architecture

Zilele Arhitecturii 2011 - Speaking Architecture

Zilele Arhitecturii 2011 - Speaking Architecture 

 

Evenimentul cultural si social  ZA a devenit pe parcursul editiilor trecute o manifestare de idei inovatoare, diverse teme, analize si critice despre arhitectura, marcante la scara nationala.

 

Totul, sau aproape totul, a fost pus la cale de Asociatia Studentilor Arhitecti din Cluj Napoca. Prin abordari diferite: ateliere, conferinte, expozitii si activitati sociale au reusit sa contureze un statut al comunitatilor locale de arhitectura, dar si o imagine a arhitecturii din Romania, la ora actuala.

 

"Strada", diviziunea  dedicata spatiului public,  a pus accent pe impactul, integrarea si informarea spectatorului de rand, asupra conceptului intregului fenomen. Totul printr-o sumedenie de jocuri interesante, proiectii, teatru  in aer liber si bineinteles, spectacole de jonglerii cu foc.

 

 

 In 2011 se vorbeste arhitectura, din nou. Editia Zilele Arhitecturii 2011 - Speaking Architecture, se desfasoara in perioada 4-7 mai.

 Juggler.ro te cheama la joaca, in Piata Muzeului, din Cluj Napoca, unde iti incarcam programul, dar si bateriile cu multe, multe surprize.

Vom jongla cu foc si cu lumini pe timpul serilor si ne bucuram de soare, printr-o  editie speciala a "Atelierului de jonglerie.Cursuri de joaca" cu voi, cu toti.

 

 

Citeste mai multe despre ZA [ click aici]

 

 

     Sursa foto: Trupa Raja                                                                                     Text: Oana Oprea

Etichete legate de conținut: Continut test 1