Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Fan Courier pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Zilele Orasului Alba Iulia

Zilele Orasului Alba Iulia

Serbam zilele Orasului Alba Iulia in ritmul volutelor cu foc ! Hai la joaca !

Sfarsitul lunii mai, la Alba Iulia, inseamna prilej de voie buna si petrecere, pentru ca in aceasta perioada se organizeaza Zilele Municipiului Alba Iulia, iar Juggler.ro isi rezerva toate drepturile sa incendieze atmosfera !

 

 In serile de 28-29 mai 2011, Trupa Raja, echipa Juggler.ro si Asociatia Internationala de Tineret "Become Youth & Arts" vor organiza spectacole cu foc, in zona Santurilor de Sud ale Cetatii Alba Carolina. Poiuri, flowersticks, staff, evantaie si alte si alte jucarii vor condimenta rand pe rand jocul volutelor cu foc, pentru ca tu sa serbezi evenimentul intr-un fel cu totul aparte !

 

Surpriza Juggler ? In dupamasa zilei de 29 mai, Juggler.ro organizeaza o editie cu totul speciala a "Atelierului de jonglerie. Cursuri de joaca".

Incepand cu orele 18.00, in aceeasi locatie a spectacolelor ne dam intalnire, sa ne jucam si sa invartim poiuri cu panglici, mingi, cercuri de jonglat, diabolourilor si sa iti dam o mana de ajutor in a descoperi jonglerul din tine ! Hai la joaca !

 

 

                                                                                                                                                                    Text: Oana Oprea

                                                                                                                                                              Sursa foto: Trupa Raja

Etichete legate de conținut: Continut test 1